Image

Vrijblijvend eerste advies

bekijken

Eenmaal per maand leggen we casussen voor waar een opdrachtgever een van onze adviseurs voor heeft benaderd. Dit gebeurt wanneer de opdrachtgever het project naar de volgende fase wilt brengen, of als het project nog niet goed van de grond is gekomen


we wegen af

Jouw casus krijgt een behandeltijd van circa dertig minuten. Omdat er acht specialistische disciplines aan tafel zitten is dat een waardevol moment. Daarom is het van belang dat jij als indiener een korte digitale presentatie of een bondige omschrijving kan maken waarin de vraagstelling helder is verwoord. 

Vragen mag

Als je onduidelijkheiden hebt over deze aanpak en wat hier precies voor nodig is, dan leggen we dat graag uit. Weet dat iedere Poweradvisor je kan helpen met de intake. Zo weet je zeker dat jouw vragen kunnen rekenen op goed advies. 


naar het volgende kruispunt

De route van jouw project naar realisatie is als een tocht over de weg. Je komt verschillende kruispunten tegen en je kunt op verschillende manieren je bestemming bereiken. Maar jouw einddoel moet wel helder zijn. Poweradvice helpt jou om het eerstvolgende kruispunt over te steken en de eindbestemming scherp te krijgen. 

Image

Eelco Boers Adviseur energie monintoring en analyse bij Smart Dodos

Image

Robin Nijhuis Senior belastingadviseur bij Flynth adviseurs en accountants

Image

Roland Reumkens Advocaat bij Gresnigt & Van Kippersluis advocaten

Image

Rick de Langen Eigenaar van Gebouwonderhouden

Image

Richèl Lubbers Architect bij Richèl Lubbers Architecten 

Image

Martijn Valkenet eigenaar van Internationals Housing

Image

Rijk van Vulpen Energieadviseur bij Joeles 

Image

Marcel Monteba Directeur van Smartfunding 

Hoe het werkt

elke maand poweradvice

01Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten stellen onze Poweradvisors een werkschema op voor de binnengekomen casussen. 

02 Doordat een casus met een bondige presentatie is voorbereid, weet iedere advisor vooraf welke vraag wordt gesteld en wat het advies is vanuit de invalshoek van deze discipline. 

03De aanvrager ontvangt minimaal van 1 maar over het algemeen van 5 tot 8 disiplines een kijk op zijn casus. Dit wordt verwoord in bulletpoints met maximaal acht adviezen. 

04 De adviezen worden door de indienende Poweradvisor terugekoppeld aan de indiener. Bekeken wordt welke vervolgstap gemaakt kan worden. 

vervolgstappen

01Poweradvice is een netwerksamenwerking. Uit het opgestelde advies blijkt wie de opdrachtgever het beste kan helpen voor de eerstvolgende stap. 

02Als gewenst kan de opdrachtgever kennismaken met een compact team van vastgoedspecialisten.

03 Het is voor een opdrachtgever niet verplicht om adviseurs uit het Poweradvice netwerk te betrekken in de vervolgfase. Ook niet als dat wordt aanbevolen in de rapportage. 

04De uitgebrachte adviezen en rapportages zijn exclusief en mogen niet met derden worden gedeeld.